detalii curs

Traieste Intentionat

02-03-2018
Informatii curs
Dezvoltarea este intentionata sau nu exista!
Noi iti punem la dispozitie un plan complet de dezvoltare pe care il poti utiliza toata viata!
In plus, te sustinem activ sa te disciplinezi si sa-ti creezi noi obiceiuri!

 

Un plan complet de dezvoltare personala pe 12 domenii cheie! Ai 12 sesiuni audio/video (care se pot si descarca) de aproximativ 2 ore fiecare, caiete de lucru in pdf,  ai un `call to action` zilnic timp de 90 de zile si invitatie la trei sesiuni interactive, in direct cu mine, unde poti pune intrebari specifice legate de cresterea ta pe diferite domenii.

Un plan de dezvoltare personala structurat pe 12 niveluri in care poti masura si poti evalua in fiecare zi progresul tau.

Acum, este mai simplu ca niciodata sa te disciplinezi, sa traiesti intentionat si sa te indrepti catre cea mai buna varianta a ta!

 

 

De ce să participi la programul ”Trăieşte Intenţionat” ?

 

Disciplina

Înscrie-te în programul ”Trăieşte intenţionat” şi învaţă  să îţi atingi obiectivele, şi nu le abandonezi la jumătate. Învaţă cum să îţi creezi un sistem de displină care să te menţină pe calea ta, folosind câteva unelte simple care funcţionează. Oamenii care au atins succesul prin forţe proprii au un numitor comun: Disciplina! 

Valori

Participă în ”Trăieşte Intenţionat” şi îţi vei descoperi propriile valori şi vei învăţa cum să te ghidezi după ele în fiecare situaţie. Cei mai mulţi oameni trăiesc după valori preluate din societate sau familie şi nu le aparţin. Din această cauză ei nu sunt aliniaţi cu viaţa pe care şi-o doresc şi obţin rezultatele cu mari eforturi.

Convingeri limitative

Trăieşte intenţionat  şi îţi vei descoperi convingeri ascunse, care te ţin pe loc din evoluţia ta. Convingerile limitative sunt convingeri  preluate de la persoanele din jurul tău. Nu eşti conştient/ă de ele dar îţi limitează rezultatele.

Pe primul loc!

Trăieşte intenţionat şi învaţă să fii pe primul loc. Deşi pare surprinzător, cei mai mulţi oameni sunt pe locul doi în viaţa lor. Pe primul loc sunt: sefii, prietenii sau persoana dragă. Învaţă cum să ajungi pe primul loc în viaţa ta ca să poţi ajunge la viaţa pe care ţi-o doreşti.

1332 lei

 

Înscrie-te acum în programul ”Trăieşte intenţionat” şi primeşti: 

 

  • Timp de 90 de zile primesti IN FIECARE ZI , o idee de ACTIUNE pentru a implementa noile tale obiceiuri pe 12 domenii cheie;
  • Acces la materiale pe viata, la orice ora, pe o platforma online, pe baza unui user si a unei parole. 
  • In fiecare saptamana, timp de 12 saptamani, primesti o sesiune audio de 2 ore (SE POATE DESCARCA) despre cele 12 teme esentiale ale planului tau de dezvoltare personala;
  • In fiecare saptamana, timp de 12 saptamani, primesti cate un caiet de lucru pe una din cele 12 teme esentiale ale planului tau de dezvoltare personala;
  • Acces la o comunitate online, unde vei gasi sustinere, incurajare si ve putea interactiona cu alti participanti in procesul tau de crestere personala
  • O data pe luna, timp de 3 luni, te invit LIVE, la o sesiune interactiva unde poti pune intrebari si poti primi mentorare;

 

Cele 12 teme esentiale pe care le vom aborda saptamanal si la care vom lucra ZILNIC sunt: VALORI, FINANTE, RELATII, CREDINTA, FAMILIA, PRIORITATI, GANDIRE (Mindset), SANATATE, GENEROZITATE, ANGAJAMENT, ATITUDINE, CRESTERE PERSONALA.

 

Decide sa scapi de amanare si de haosul cauzat de lipsa disciplinei!

1332 lei


Trebuie sa cumparati acest curs pentru a avea acces la continutul cursului.
Daca aveti deja cont autentificati-va aici.
Daca nu aveti cont, click aici.